BED AND BREAKFAST DEN HAAG

  backupnext  

Bed and breakfast Van Nassau in Den Haag

In een statig herenhuis uit 1890 in de Jan van Nassaustraat hebben wij een compleet ingericht zeer ruim appartement als bed and breakfast.

U heeft een woonkamer met comfortabele zithoek en eetgedeelte, een compleet ingerichte keuken, twee aparte slaapkamers en een douche annex toilet. Ook is er een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde. Televisie, wifi en wasmachine staan tot uw beschikking.

De ligging is zeer centraal; u verblijft in een zeer rustige en groene woonbuurt en binnen 10 minuten bent u aan het strand. In de directe omgeving is een gevarieerd winkelaanbod.

We hebben een gastenparkeerkaart (voor korte tijd) en na 17.00 is het parkeren gratis.

We scoren bij de beoordelingen een 9,3 en u kunt er lezen:
Een warm welkom, echte aanrader, bijzonder gezellig appartement, prima uitvalshoek om gezellig de stad in te gaan, schoon, compleet, heerlijk ontbijt 's-ochtends op het balkon in de zon, on the 3rd floor, charming, cosy and elegant flat, ruim en prachtig ingericht en brandschoon.

Zoek een B&B in: Nederland ... Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ... Parijs